Gewoon Beckum Live 2017

Op zaterdag 1 april zal het Wapen van Beckum weer het decor zijn voor Gewoon Beckum Live! We hebben gekozen voor een nieuw concept maar met de gezelligheid en top acts die je van ons gewend bent.

De avond ziet er als volgt uit:

PROOST!

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur met meer dan 120 super hits uit heden en verleden. PROOST! brengt een knallende en energieke show waarin de lekkerste hits verweven in de vetste medleys, CO2, Confetti en vlammen je om de oren vliegen!! PROOST! bestaat uit 6 top muzikanten die elk optreden voor 100% IN THA PARTY MODE zijn!

DJ Nicky Vannettie

Bij Gewoon Beckum Live hoort natuurlijk ook een Beckumse act. Tussen en voor het drie uur durende optreden van PROOST! zal allround- DJ Nicky Vannettie jullie de lekkerste hits serveren.

DJ Thom Sebo

Ter afsluiting van de feest avond zal DJ Thom Sebo jullie het laatste beetje energie uit je lichaam laten dansen. Thom Sebo staat bekend als één van Twente’s beste allround DJ’s en hij weet van elke feestje een knalfeest te maken.

Om deze avond compleet te maken zal het Wapen van Beckum sfeervol aangekleed zijn, en waan je jezelf in de gezelligste club van Twente. Wij hopen jong en oud te mogen verwelkomen op deze avond!

Algemene informatie:

Kaarten:
voorverkoop €7,50
Deur €10.

Voorverkoop adressen:

Café Halfweg
Wapen van Beckum