Verkiezing leukste restaurant 2017

Ook dit jaar vindt de verkiezing leukste restaurant 2017 weer plaats en ons restaurant Bij Boenders is genomineerd! Help ons het leukste restaurant van de gemeente Hengelo te worden en het liefst natuurlijk het leukste restaurant van Nederland in 2017! Stem op ons!

 

Wapen van Beckum - Restaurant Bij Boenders - Verkiezing Leukste Restaurant 2017 - 728x90

 

Dit jaar vindt de vijfde editie plaats van deze verkiezing tot leukste restaurant. Hierbij zal de eerste stemronde per gemeente plaatsvinden, waarbij de mogelijkheid tot stemmen van 3 april tot en met 8 mei 2017 is. De stemmers kunnen hierbij vier rapportcijfers uitbrengen waarbij ze een cijfer tussen de 1 en de 10 geven voor sfeer, medewerkers gezelligheid, prijs-/kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering.

Na de eerste stemronde hebben wij twee kansen om winnaar van de gemeente te worden. Het restaurant met het hoogste gemiddelde cijfer is namelijk winnaar, maar ook het restaurant met het meeste aantal stemmen. (Dit kan natuurlijk ook hetzelfde restaurant zijn, dan is er maar één winnaar binnen de gemeente). Met minimaal dertig bevestigde stemmen maken wij kans om gemeentewinnaar te worden en met een hoge klantbeoordeling worden wij beloond met een Bronze Award (klantbeoordeling tussen 8,5 en 9,0), Silver Award (klantbeoordeling tussen 9,0 en 9,5) of Golden Award (klantbeoordeling hoger dan 9,5).

Naast de winnaars per gemeente wordt ook de top 10 in willekeurige volgorde van iedere provincie bekend gemaakt. Hier komt uiteindelijk één winnaar per provincie uit door te kijken naar het restaurant met het beste gemiddelde waarderingscijfer. Uit de landelijke twaalf restaurants met de meeste stemmen wordt het restaurant met de beste gemiddelde waardering uitgeroepen tot Leukste Restaurant van Nederland 2017.

Stem op ons en help ons de verkiezing leukste restaurant 2017 te winnen!