Restaurant Hengelo

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van heerlijke seizoenspecialiteiten en waar gastvrijheid centraal staat? Maak kennis met à la carte restaurant Bij Boenders in Het Wapen van Beckum iets buiten Hengelo! Of u nu komt voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner, wij zorgen voor een ware smaakbeleving. Voor onze jonge gasten hebben we een speciale menukaart samengesteld. Heeft u wensen buiten onze kaart om? Geen probleem, we gaan deze uitdaging graag aan. Onze chefs zetten de lekkerste gerechten voor u neer.

Wat kunt u eten bij ons?

Voor de lunch kunt u genieten van luxe broodjes, uitgebreide soepen en salades, verschillende uitsmijters en diverse warme gerechten. Wat dacht u van een overheerlijke bospaddenstoelen soep of een lunchsalade met rode biet! Stevige trek? Kies dan voor een van onze plates. U kunt bij ons uw eigen 3-gangenmenu samenstellen voor het diner. Begint u met een rundercarpaccio, tartaar van tonijn of wellicht de zacht gegaarde kalfswang? Als hoofdgerecht heeft u zowel de keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarnaast beschikken we uiteraard ook over een wijnkaart. Onze medewerkers kunnen u vertellen welke wijnen het beste bij uw gerechten passen.

Als perfecte afsluiter van uw diner mag een uitgebreide dessertkaart niet ontbreken. Wij koken met zoveel mogelijk verse en streekgebonden producten en dat proeft u! Uiteten in de omgeving van Hengelo is Bij Boenders dus echt een aanrader. Onze kleinere gasten hebben als voorgerecht de keuze tussen een kipcocktail of tomatensoep. Als hoofdgerecht is er een hamburger, spies van varkenshaas, kindersteak of zalmmootje. Uiteraard behoren een kroket, frikandel of portie kipnuggets ook tot de mogelijkheden.

Reserveer direct online

Wilt u ook genieten van onze ambiance en gerechten die met passie bereid zijn? Kom gerust langs of reserveer direct online. Ons restaurant ligt in de buurt van Hengelo en is gemakkelijk bereikbaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend van 12:00 – 21:00. Heeft u een vraag over onze menukaart of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk onze menukaart  Reserveer een tafel