A la carte

Voorgerechten

Zacht gegaarde tonijn – zeebaars – koriander€ 14,50
Eendenborst – eendenmousse – paddenstoelen – pompoen€ 13,50
Rundercarpaccio – pesto – Parmezaan – pijnboompitten€ 14,50
Geitenkaas – peer – gerookte biet – bundelzwammen (V)€ 12,95
Kerstparade€ 14,50

Warme voorgerechten – tussengerechten

Wildbouillon – paddenstoelen – gedroogde eend€ 6,50
Pompoensoep (met of zonder spek)€ 6,50
Koningoesterzwam – hazelnotenrisotto – truffelschuim (V)€ 11,50
Coquilles – pompoenrisotto – knoflook – macadamia€ 14,95
Kalfswang – bokbier – zuurkool – pastinaak€ 14,95

Hoofdgerechten

Kabeljauw – nagelhout – knolselderij€ 25,50
Rode poon – gamba – venkelrisotto – zontomatenschuim€ 24,50
Hert – wild zwijn – koningoesterzwam – veenbessen – pastinaak€ 28,50
Ossenhaas – rode wijnsaus – meloes ui€ 28,50
Kalfsoester – kalfszwezerik – truffeljus€ 27,50
Ravioli gorgonzola – Parmezaan – shiitakes (V)€ 20,50
Bospaddenstoelen quiche – crème rode ui (V)€ 20,50

Desserts

Surprise€ 9,95
Mandarijnsorbet – chocolade structuren – speculaas€ 8,95
Panna cotta vanille – kastanje crème – amarena€ 8,95