Over ons

”Wat zijn wij”. ”Wat willen we zijn”. ”Waar staan we en waar willen we naar toe”. Stijl, gastvrijheid, familiebanden, harmonie, deelgenoten, genieten, Twents/Saksische architectuur, knus, blijven investeren in de modernste apparatuur en sfeervolle inrichting, open haard, hard werken, maar met name gastheer en gastvrouw zijn. Dit zijn steekwoorden die vallen als wij als familie bij elkaar zitten om te kijken hoe wij de toekomst in willen blijven gaan. Met een historie van ruim 120 jaar achter ons. En hopelijk nog heel lang te gaan.

Trots zijn wij op onze trouwe medewerkers, generaties die langskomen, de unieke locaties ”in the middle of nowhere”, de culinaire activiteiten en het gastheer-/-vrouwschap dat we gelukkig al aan de vierde generatie kunnen doorgeven. De diversiteit van onze bedrijven en de verschillende diensten zijn verrassend, vullen elkaar aan en overlappen elkaar soms.

Eén ding is altijd duidelijk: samen met u zorgen wij ervoor dat uw feest of (zakelijke) bijeenkomst verloopt zoals u dat graag wilt. Met Twentse nuchterheid en Franse ”joie de vivre” en Amerikaanse porties.

Heeft u iets te vieren, wilt u een (zakelijke) bijeenkomst organiseren? Wij denken graag met u mee om de dag te laten verlopen zoals u wilt. Aan creatieve ideeën en flexibele oplossingen geen gebrek. En de levensgenieters die voor een paar uurtjes langs komen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Familie Boenders