Bedrijfsfeesten

Naast de personeelsfeesten zijn er natuurlijk meer redenen te bedenken voor een bedrijfsfeest. Bijvoorbeeld het zoveel jarig bestaan van uw bedrijf, een gewonnen prijs, een nieuw product etc. En voor uw bedrijf, groot of klein, een feestavond organiseren, dat doen wij graag.

Verras uw gasten bijvoorbeeld met een themaavond zoals Carribean Night, Western, Casino, Back to the Sixties, Italian Macho, Tirol of een Breugheliaanse avond. Deze avonden zijn een combinatie van entertainment, kleine activiteiten, eten en drinken.

Wilt u uw gasten iets meer in het zweet jagen dan kunnen wij ook in combinatie met een sportbureau een adventure programma opstellen met spelen zoals GPS tocht, Mountainbiken, smokkeltocht, klimmen etc.

Komt u gerust eens bij ons aan om te praten over de diverse mogelijkheden zodat wij u een arrangement, passend bij uw budget, op papier kunnen zetten.

Voor uitgebreide entertainment / activiteiten werken wij samen met diverse entertainment / organisatie bureau’s in de omgeving. Zie hiervoor onze links.